ING geeft 3,80% of 4% op 1 jaar
ING pakt fors uit. De bank biedt 3,80% op een termijnrekening op 1 jaar. Wie zich de voorbije maand preregistreerde, krijgt zelfs 4%.
Nieuw bij spaargids.be?
Account aanmakenNieuw bij spaargids.be?
Account aanmakenING pakt fors uit. De bank biedt 3,80% op een termijnrekening op 1 jaar. Wie zich de voorbije maand preregistreerde, krijgt zelfs 4%.
De online bank MeDirect geeft een bonus van 0,50% bonus bovenop de rente voor wie in september via haar intekent op de nieuwe staatsbons. Die bonus is bovendien netto want hij wordt al in oktober uitbetaald als een cashback als beloning voor de inschrijving.
Deutsche Bank heeft de rente op haar termijnrekening op 1 jaar al opnieuw opgetrokken Ze ging nu van 3,01% naar 3,05%
ING verlaagt vanaf 26 augustus 2024 de rente op zijn persoonlijke leningen.
Santander Consumer Bank verhoogt op 27 augustus 2024 de rente op haar Vision Fix-termijnrekening op 1 jaar van 3% naar 3,20%.
ING biedt tot eind augustus 2024 een kasbon op 1 jaar aan met een rente van 3,05%. Het aanbod kan vervroegd worden afgesloten.
De West-Vlaamse spaarbank CKV verhoogt tussen 28 augustus 2024 en 30 september 2024 de rente op haar termijnrekeningen op vier en vijf jaar tot 3,65% bruto.
Naar aanleiding van de vervaldag van de staatsbon op 5 september lanceert verzekeraar Baloise zijn spaarproduct Invest 26 Fix 3. Het geeft spaarders een rente van 3% bruto voor een periode van 3 jaar.
BNP Paribas Fortis lanceerde een nieuw aanbod aan kasbons op 1,2 en 5 jaar. Hoewel ze eveneens op 5 september 2024 ingaan, brengen ze minder op dan de kasbons die bij een vorige uitgifte werden gelanceerd en dezelfde betalingsdatum hebben.
Een Vlaming op de drie heeft schrik om een lening aan te vragen. Dat blijkt uit een online onderzoek bij 1.000 bevraagden door markttonderzoeker iVox in opdracht van Callant. De verzekeringsmakelaar biedt sinds dit jaar ook kredieten aan.
De helft van wie vorig jaar investeerde in de staatsbon, is van plan om dat in september opnieuw te doen. De andere helft heeft deze intentie niet. Wegens het verwachte lagere rendement zoeken ze een andere bestemming voor hun vrijkomende geld, leert een online bevraging bij 2.000 Belgen door iVox in opdracht van verzekeraar AG.